Med sikkerhed Danmarks hyggeligste klub

I Viborg er det ikke kun atmosfæren, omgivelserne med smukke skovområder, søerne og naturen, som gør klubben til noget helt særligt. Vi pryder os af at være en meget social klub, som bruger ligeså meget energi på sammenhold, som vi gør på at springe ud fra flyvemaskiner. Typisk er der nogle fastsatte sociale arrangementer, som årligt bliver afholdt i og af klubben. Samtidig er der åbent for at folk selv tager initiativ til at lave arrangementer og fester.

Hygge, kaffe, god steming og frem for alt – sikkerhed i luften, er i højsædet hos os.

Skydive Viborg blev stiftet i 1968 af en gruppe faldskærmsspringere fra Viborg. Klubben har hjemsted på Viborg Flyveplads (EKVB) og har således været en aktiv del af idrætslivet i og omkring Viborg i årtier. Klubben er i dag en faldskærmsklub med moderne materiel, samt gode faciliteter. Vores professionelle instruktørstab forestår alt uddannelse af elever, lige fra begynderkurser og til konkurrenceniveau.

Skydive Viborg bliver i høj grad drevet af det sociale sammenhold, der er omkring sporten og den energi, de mange frivillige ligger i klubben.

Rammerne for klubben er beskrevet i vedtægterne, som findes her

Viborg Flyveplads er foruden Skydive Viborg også hjemsted for Viborg Svæveflyverklub og Viborg Flyverklub.

September 2016 skiftede Midtjysk Faldskærms Klub navn til Skydive Viborg. Navneændringen betød både nyt logo, samt en ny linie for klubben i forhold til promovering af både faldskærms sporten samt klubben som helhed. På trods af nyt navn står klubben til stadighed for hygge, sikkerhed, professionel uddannelse og sjov.